Tampere Fetish Factory eli tuttavallisemmin TAFF on vuodesta 2001 asti järjestetty kinkyt yhdistävä kulttuuritapahtuma.Tänäkin vuonna mukaan mahtuu painavaa asiaa, performansseja, työpajoja ja tietenkin iltajuhla, jonka teema seuraa tänä vuonna Lewis Carrollin tarinaa Liisa Ihmemaassa

Tutustu PäivätapahtumaanIltajuhla alkaa Olympiakorttelin historiallisessa elokuvateatterissa klo 21 ja jatkuu 04 asti.

Illan aikana lavalle nousee useita esiintyjiä ja meitä tanssittaa kolme Dj:tä.

Juhlavieraiden käytössä ovat kaikki Rsykkeen dungeon-laitteet mukaan lukien onnenpyörä. Olympiakorttelin kesäpuutarhaan on sisustettu pikkuisten oma ihmemaa. Kolmannen kerroksen “Kaninkolossa” on mahdollisuus kokeilla neuloitusta Hihattoman ja Alicen ohjauksella sekä sähköstimulaatiota Tian ja Jounin vähemmän hellissä käsissä.

Muista tutustua juhlaetikettiin ja pukeutumisohjeeseen.

Iltajuhla klo 21-04. Olympiakortteli, Satakunnankatu 10, Tampere. Sisäänpääsy edellyttää pukeutumisohjeen noudattamista ja sitoutumista valokuvauskieltoon ja juhlaetikettin. Liput 20e kinky-yhdistysten jäsenille ja 25e muille. Liput vain ovelta. Narikkamaksu sisältyy hintaan. Lipunmyynti ja sisäänpääsy päättyy klo 01. K-18.Ohjelma
Ovet avautuvat klo 21.00.
Sisäänpääsy päättyy klo 01.00
Ensimmäinen esitys alkaa klo 22.
Valomerkki klo 03.30

Päälavalla:

Klo 22.00 Latex By Tiina Rikala
Klo 23.00 Rsykkeen oma tuontanto - Teatime Critters presents: Alice and the Collaring of the White Rabbit
klo 00.40 Kinky-palkinnon jako ja vuoden 2017 voittajan Törkyteatterin esitys
klo 02.00 Taikuri Cuervo


Pikkuisten ihmemaassa:

Klo 22.00 Kasvomaalausta kaikille pikkuisille
Klo 00.00 Taikuri Cuervo esiintyy ja tekee ilmapalloeläimiä


Dj:t juhlasalissa:

klo 21.00 Meke
Klo 22.00 Zombiebat
klo 22.50 Ikari
Klo 23.50 Zombiebat
Klo 00.15 Ikari
Klo 01.15 Meke
Klo 01.40 Ikari
Klo 02.20 Zombiebat
Klo 02.50 MekeJuhlaetiketti
Tampere Fetish Factory on kinkyjen talkootyönä järjestämä tapahtuma toisille kinkyille.

Yhteisenä tavoitteenamme on varmistaa että meillä kaikilla; sekä järjestäjillä, että juhlavierailla on mukava ja turvallinen ilta. Tulemme paikalle, viihdymme ja lähdemme kotiin koettuamme yhdessä jotain ihmeellistä.

Juhliin osallistuu satoja ihmisiä, meillä jokaisella on oma tarinamme ja oma tapamme toimia. Kinkyys on meille kaikille henkilökohtainen kokemus, yksi pitää tuosta asiasta, toinen jostain muusta.

Näissä juhlissa kunnioitamme toisiamme ja annamme muille juhlavieraille vapauden toteuttaa itseään valitsemallaan tavalla. Tapahtumassa on voimassa kinky-juhlille tyypillinen, mutta normaalia ravintolailtaa huomattavasti tiukempi säännöstö.

Juhlaetikettiin on kirjattu toimintaohjeita joiden avulla, me yhdessä, voimme saavuttaa tavoitteen. Etiketissä on huomioitu myös uudistetun lainsäädännön ja ravintolatilan omistajan asettamat rajoitteet.

Säännöt voi tiivistää muutamaan pääkohtaan: älä ahdistele, älä valokuvaa, teippaa puhelimesi kamera piiloon jos haluat käyttää sitä juhlien aikana ja leiki turvallisesti muistaen että juhlat järjestetään ravintolassa. Sääntöjen rikkominen voi johtaa poistamiseen juhlatilasta tai rikosoikeudelliseen vastuuseen.


1. Koskemattomuus.

Hyvin käyttäytyvä juhlavieras ei lääpi, lähentele, ahdistele tai muutenkaan häiritse muita vieraita. Osa juhlijoista on pukeutunut paljastavasti, mutta tämä ei anna oikeutta käydä iholle.

Muista että epätoivottu koskettelu voidaan tulkita seksuaaliseksi ahdisteluksi. Seksuaalinen ahdistelu määritellään rikoslaissa rikokseksi, josta voidaan tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi. Seksuaalinen ahdistelu voi olla myös sanallista.2. Yksityisyyden suoja.

Osa juhlavieraista ei halua tai voi kertoa julkisuuteen osallistuvansa kinky-bileisiin. Kunnioitamme heidän toivetta, emmekä valokuvaa tai muullakaan tavalla tallenna tapahtumaa. Emme myöskään kerro esimerkiksi työpaikalla, mikäli tapaamme juhlissa tutun henkilön.

Epäselvyyksien välttämiseksi kamerapuhelimia saa käyttää juhlatilassa vain mikäli kamera on teipattu piiloon. Teippiä on tarjolla sisäänkäynnin yhteydessä.

Sisäänkäynnin yhteydessä on “selfie-piste”, jossa voit käydä ottamassa kuvat itsestäsi. Myös kolmannen kerroksen "Kaninkolossa" on mahdollisuus pyytää henkilökuntaa kuvaamaan omia neuloituksia.

Yksityisyyden suoja on perusoikeus. Suomessa yksityisyyden suojaa on turvattu esimerkiksi kieltämällä salakuvaaminen ja sen säätämisellä rangaistavaksi. Rikoslain mukaan salakatselusta ja -kuvaamisesta on tuomittava sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi, ja yritys on rangaistava. Valokuvaaminen tässä tilaisuudessa tulkitaan salakuvaamiseksi ja se voi johtaa viranomaiskäsittelyyn.3. Genitaalit, eriteleikit, riskileikit eivät kuuluu tähän tapahtumaan.

Ravintolasäännösten vuoksi sukupuolielimet on pidettävä piilossa. Yhdyntä, suihinotto ja niihin rinnastettava toiminta ei ole sallittua. Myöskään eriteleikit eivät kuulu tähän tapahtumaan.

Neuloitus ja muut tartuntavaaran aiheuttavat riskileikit ovat sallittuja vain mikäli asiasta on sovittu etukäteen järjestäjän kanssa. Ja niitä voi harrastaa valvotusti vain kolmannessa kerroksessa sijaitsevassa “Kaninkolossa”.4. Kunniota muiden oikeutta olla rauhassa.

Toisten sessioihin ei saa sekaantua millään tavalla. Ei mennä huutelemaan ohjeita, kommentoimaan, ei ”auttamaan”, eikä myöskään mennä iholle kiinni, vaan annetaan toisten nauttia rauhassa. Katsoa saa, muttei koskeaPukeutumisohje
Pukeutumiskoodin ensisijainen tarkoitus on luoda tapahtumaan juhlavaa tunnelmaa, ja toisaalta myös rohkaista ja antaa mahdollisuus säväyttää pukeutumisellaan sekä antaa ainutlaatuinen tilaisuus toteuttaa fetissejään. Lisäksi haluamme suojella juhlijoita ei-toivotuilta vierailta.

Dresscode eli pukeutumiskoodi on yksinkertaisesti ”ei asennetta, yritystä ja juhlavuutta, ei sisäänpääsyä”.

Fetish-, gootti- ja kinky-asut sopivat iltaan mainiosti. Tänä vuonna myös kaikki Liisa Ihmemaassa -teemaan liittyvät fantasia-asut ovat enemmän kuin tervetulleita, myös muut rooliasut (lääkäri, lohikäärme, mittarimato jne..) toimivat. Tampere Fetish Factoryyn sopii hyvin myös juhlava glamour-pukeutuminen.

Huomaa kuitenkin, että farkut ja perinteinen t-paita eivät ole hyväksyttävä yhdistelmä. Myöskään arkiset alusasut ilman muuta panostusta ei ole riittävän juhlavaa.

Tänä vuonna olemme saaneet lukuisia kysymyksiä liittyen miesten ja naisten glamour-pukeutumiseen. Tarkennetaan hieman. Miehellä tumma puku tarkoittaa tummaa pukua, kauluspaitaa, pukukenkiä, kravattia/mirriä. Ei irtotakkia, pikeepaitaa, farkkuja, tennareita. Liivipuku käy myös.

Naisella tämä tarkoittaa pitkää iltapukua tai juhlapukua. Pikkumusta tai muu lyhyt kolttu ei ole sellaisenaan riittävän juhlava, mutta ne käyvät pohjaksi jos asustus on muilta osin kinkyä (kahleita, piiskoja, huppua tai naamiota...).

Esimerkkejä ja ideoita pukeutumiseen:

-fetisismi

-glamour/juhlava pukeutuminen (iltapuku/tumma puku, smokki jne.)

-genderblending (sukupuolten sekoittaminen)/crossdressing (ristiinpukeutuminen)

-drag

-burlesque

-rooliasut

-Liisa Ihmemaassa -teemaan liittyvä fantasiapukeutuminen

-erotiikka

-gootti

Juhlapaikalla on vaatimaton tila vaatteidenvaihtoa ja meikkausta varten.

Pukuohjeen soveltamisessa pyritään joustamaan ja ymmärtämään ihmisten henkilökohtaisia ja persoonallisia fetissejä tai niiden puuttumista. Juhlava pukeutuminen on kaiken a ja o. Mikäli epäröit asusi kanssa, ota rohkeasti yhteyttä – neuvomme ja autamme mielellämme! Tavoitat meidät osoitteesta: rsyke.ry (at) gmail.com

Rsyke on kerännyt vinkkejä arkisten asujen muokkaamiseksi täyttämään pukeutumisohjeen vaatimukset. Materiaali löytyy täältä. Me teemme juhlat. Sinä teet itsesi. Viettele meidät

-->