Tampere Fetish Factory 2018

Sallitun rajat ja valkoisen kanin metsästys

Tampere Fetish Factory eli tuttavallisemmin TAFF on vuodesta 2001 asti järjestetty kinkyt yhdistävä kulttuuritapahtuma.Tänäkin vuonna mukaan mahtuu painavaa asiaa, performansseja, työpajoja ja tietenkin iltajuhla, jonka teema seuraa tänä vuonna Lewis Carrollin tarinaa Liisa Ihmemaassa

Päivätapahtumassa pääset osallistumaan yhteistyössä Sexpo-säätiön kanssa järjestettävään Sallitun rajat -seminaariin, kinky-markkinoille sekä lukuisiin työpajohin ja keskustelutilaisuuksiin.

Päivätapahtuma, Pellavatehtaankatu 4, 4 kerros, kello 12-17. Osa työpajoista järjestetään muualla Tampereen ydinkeskustassa. Tarkemmat tiedot kunkin työpaja yhteydessä.Seminaari: Sallitun rajat
Pellavatehtaankatu 4, 4 krs, Kello 12-14
Saako kaikesta nauttia? Onko olemassa kiellettyjä fantasioita? Muuttaako suostumus minkä tahansa toiminnan lailliseksi? Entä missä kulkee dominoimisen ja kaltoinkohtelun välinen raja? Seminaari tuotetaan yhteistyössä Sexpo-säätiön kanssa
OHJELMA

Klo 12.00 Alkusanat ja SeriE-hankkeen esittely – Sexpon puheenjohtaja Tiia Forsström

Klo 12.15 ”Kinkyskene ja #metoo” – VTT, Sexpon toiminnanjohtaja Tommi Paalanen

Klo 12.50 ”Sallittua vai ei? Seksuaalisuus, suostumus ja rikoslaki” – OTM Anni Karnaranta

Klo 13.25–14 KeskusteluMarkkinat ja kirpputori
Pellavatehtaankatu 4, 4 krs, Kello 14-17.30
Markkinoilla tuotantoaan esittelee joukko suomalaisia kädentaitajia ja kuvataiteilijoita. Mukaan mahtuu myös kinky-tavaroiden kirpputori, jonne voit tuoda myyntiin omia tähän teemaan liittyviä tavaroitasi. Tapahtumassa mukana myös Sexpo-säätiö, Hivpoint ja Pirkanmaan Setan Sinuiksi-palvelu.

Näytteilleasettajille.
Rsyke tukee kinky-kulttuurin kädentaitajia tarjoamalla näkyvyyttä ja maksuttoman myyntitilan TAFF-markkinoilla. Mukaan mahtuu nimenomaan tähän teemaan liittyviä käsityöläisiä ja taiteilijoita esittelemään omaa tuotantoaan. Seksitarvikkeiden myyjät ja muiden valmistamia tuotteita kauppaavat eivät mahdu mukaan. Pidetään markkinat tyylikkäänä kädentaitotapahtumana.

Mikäli myyntitila kiinnostaa ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen rsyke.ry (at) gmail.com

Kirpputori-myyjille:
Tuotteiden vastaanotto klo 13.45 - 14.15. Myymättömien tuotteiden nouto ja tilitykset klo 17.00 - 17.15.

Tuotteisiin kiinnitetään hintalappu, josta ilmenee tuotteen kuva, hinta, ja myyjän nimi. Tuotteiden tulee olla puhtaita ja liittyä BDSM- tai fetissimaailmaan. Tuotteen hintalapun kiinnittämisestä tuotteeseen vastaa myyntiin tuova henkilö.

MIkäli myytäviä tuotteita tulee paljon, voidaan esillä pitää kerrallaan vain osa. Mahdollisesti myymättä jääviä tuotteita ei säilytetä ilmoitetun hakuajan jälkeen, eikä niistä voi vaatia korvausta. Myyntipöytä on koko ajan valvonnan alla, mutta luonnollisesti näpistyksiä voi tapahtua, eikä Rsyke vastaa niistä.Työpajat ja keskustelutilaisuudet
Työpajat jakaantuvat eri puolille Tampereen ydinkeskustaa.

Mukana on turvallisuuteen liittyvää koulutusta, kädentaitoja ja erilaisten pienryhmien tapaamisia. Teemat käsittelevät sallitun rajoja eri näkökulmista.

Ilmoittautumiset kaikkiin työpajoihin tämän lomakkeen kautta

Työpajoihin on pääsääntöisesti pieni osallistumismaksu. Osallistumismaksuihin voi hakea huojennusta Rsykkeen hallitukselta (rsyke.ry (at) gmail.com).


Kädentaidot
Latex-työpaja: Latex by Tiina Rikala
Kehräsaari 11.00 - 16.30 3-10 hlö 36 € + materiaali 10-20 €
Mietitkö mitä laittaa päälle TAFFiin tai kaipaatko jotain uutta kumikaappiisi?

Haluatko oppia itse tekemään lateksivaatteesi? Haluatko oppia lisää? Rsyke ry tarjoaa jälleen ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla kumivaatteiden valmistamista Latex By Tiina Rikala vaatesuunnittelijan Tiina Rikalan opastuksella. Työpaja järjestetään lauantaina 15.9.2018 klo 11.00 -16.30 Ateljeekadun tiloissa Kehräsaari 1, 33200 TAMPERE (sisäpiha).

Workshop räätälöidään osallistujien tarpeiden ja osaamisen mukaan. Voidaan keskittyä alkeisiin, tai voidaan harjoitella koristelutekniikoita, luiden laittamista tms. Työpajan aikana on mahdollista toteuttaa esimerkiksi minihame, pikkupöksyt, bokserit, hihaton paita, kaulapanta tai irtohihat. Halutessa työpajassa voi työpajassa voi aloittaa suuremman urakan, jota jatkaa kotona, tai korjata tai tuunata jo olemassa olevia vaatteita.

Workshopin osallistumismaksu on 36 euroa + materiaalikulut, yhteensä 45-55 euroa.

Workshoppiin otetaan maksimissaan 10 henkeä ja järjestetään minimissään kolmelle hengelle. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos työpaja täyttyy ennen ilmoittautumisajan loppua, mukaan pääsee 10 ensimmäistä.

Ilmoita tässä yhteydessä myös oletko aikaisemmin osallistunut kyseiseen työpajaan, oletko itse tehnyt jo lateksivaatteita ja mitä olet suunnitellut tekeväsi workshopissa, mitä toivot työpajalta ja mitä haluat tehdä, niin Tiina osaa varata sopivat kaavat.

Turvallisuus
ABC-BDSM - Alkeet
Klo 14.30 - 16.00, kaikille avoin, maksuton. Pellavatehtaankatu 4, 4 krs
Eka kerta. Onnitttelut. Olet päättänyt kastaa varpaasi BDSM-lammikossa, pileiden muodossa. Jotta et joutuisi ojasta allikkoon, eikä sormi päätyisi suuhun, tule kuuntelemaan pile-etiketistä sekä siitä mitä voit odottaa tapahtuvan illan aikana ja mitä sinulta odotetaan (pileissä). Do’s and dont’s. Yes and please. Tervetuloa!

Työpajaan mahtuu kysymyksiä ja vastauksia, pohdintaa ja oivalluksia. Työpaja on ilmainen, avoin kaikille eikä siihen tarvitse ilmoittautua, mutta ilmoittautuminen on toivottavaa ja siten voit varmistaa paikkasi. Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää kysymyksiä työpajan vetäjille, kysymyksille on tilaa myös työpajan aikana.

Mikä on sun turvasana
klo 16.15 - 17.45 6-20 hlö 5€
Työpaja käsittelee suostumusta, neuvottelua ja etiikkaa bdsm-sessioissa. Tutkitaan omia rajoja ja niiden näkyväksi tekemistä, sekä asioita, jotka vaikeuttavat rajojen ylläpitämistä. Työpaja sisältää keskustelua ja käytännön harjoituksia, joissa kokeillaan erilaisia tapoja neuvotella sekä ilmaista omaa halua ja rajoja.

Työpajassa tehdään harjoituksia yksin, pareittain ja ryhmissä. Työpaja ei sisällä oletuksena alastomuutta tai seksiä. Työpajassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita; minkäänlainen syrjivä puhe tai toiminta ei ole tervetullutta.

Työpajan vetäjät:
Tommi Paalanen, VTT, filosofi, seksuaalieetikko, toiminnanjohtaja (Sexpo)

Julius Elo, Todellisuuden tutkimuskeskuksen, Wonderlust –festivaalin ja Helsinki Shibari kollektiivin perustajajäsen. Työskentelee eri muodoissa seksuaalisuuden, alastomuuden ja kehotekniikoiden parissa.
Veriside
Klo 14.30 - 17.45, 5-12 hlö, 10€
Verityöpajassa tutkitaan verta fetissinä ja siihen päästään tutustumaan neulojen avulla. Työpaja sisältää turvallisuustietoutta sekä käytännön harjoituksia neuloilla ja tikkausvälineillä. Miltä tuntuu rikkoa elävän ihmisen iho, miltä tuntuu kun neula työntyy sisään, miltä veri tuoksuu ja miten se valuu.

Työpajan vetävät Hihaton ja Alice.
Play Fight
klo 14.30 - 17.45, 6-20 hlö, 20e. The Pole Base, Pinninkatu 53 B
Primal Play, paini ja kamppailu. Itävaltalainen kouluttaja Reinhard Gaida saapuu opastamaan meitä Primal Playn harrastamiseen hallitulla tavalla hyödyntäen Play Fight tekniikkaa.

Playfighting is physical contact and engagement with one or more opponents / inside. Romp playful and affectionate manner with others to racks, is honest, is liberating and makes a lot of fun.

Playfighting is self-awareness, and may well bring dark characteristics of ourselves to light. We offer space to have fun, but just as feelings can be experienced and resolved by having no place in the normal routine. Through the playful fight with a chosen opponent who can take the challenge or reject it, we come in contact with ourselves, with our positive and sometimes with the evaluated as negative sides.

Winning or losing: what does this mean in the social context of the group? How do I feel when I was brought in battle? How do I feel when I am defeated? How do I feel when I win? Play Fight is as much an expression of sexuality. How does my behavior change when I selected as an opponent / in a person that I find attractive?

Työpaja on englannikielinen.

https://schwelle.at/
https://schwelle.at/events/playfight-6/

Schwellen sivuston englanninkielisen version saa näkyviin sivun alalaidassa olevan valikon avulla.

Ohjeet perille pääsemiseksi löydät The Pole Basen verkkosivujen alareunasta
Kusetusta -ko?
klo 16.15 - 17.45 6-20 hlö 5€
Onko tämä edes turvallista? Miten pissa, kakka, sylki, hiki tai oksennus voi tuoda nautintoa? Työpajassa pohditaan turvallisuutta, jaetaan ideoita ja kohdataan muita.

Työpajan vetää Mr Vic.
Pienryhmät
Mehuhetki
14.30 - 16.00 6-20 hlö 5€
Mikä on oikea määrä kynttilöitä kakun päällä? Vai vietetäänkö sittenkin Syntymättömyysjuhlat? Kuinka vanha oletkaan? Ageplayssa aikuisen ikään ehtinyt löytää sisäisen pikkuisen itsestään tai kumppanistaan.

Pikkuisten leikkitoimikunta kutsuu kaikki mukaan hullunkurisille syntymättömyyspäiville! Luvassa on nurinkurista menoa, teekuppien kilistelyä, askartelua, seuraleikkejä, hihitystä ja herkuttelua. Kaiken hupsun toiminnan lomassa käsittelemme myös tärkeitä asioita. Kuten sitä, mitä pikkuisuus merkitsee meille ja sen toteuttamistavoista.

Kerrothan ilmoittautuessasi ruokarajoitteistasi, niin voimme kaikki hyvillä mielin kokoontua nautiskelemaan kupposet teetä ja herkuttelemaan vinksin vonksin kutsuille.

Oi katsohan tuota Hauvaa! -hauvakahvila
klo 14.00 - 17.00, kaikille avoin, ilmainen. Pellavatehtaankatu 4, 4 kerros.
Hauvat ovat osa petplay-genreä ja edustavat eläiminä "ihmisen parasta ystävää". Hauvat leikkivät monilla eri tavoilla ja tyyleillä. Monilla hauvoilla näkee maskeja, valjaita, kumipukuja ja muuta varustetta, mutta ne eivät kuitenkaan ole pakollisia hauvaleikkejä varten.

Hauvakahvila sijaitsee kinkymarkkinasalissa, ja on maksuton ja avoin kaikille - täällä voit piipahtaa niin pikaisesti kuin haluat, tai viipyä pidempään. Hauvat ovat juttutuulella ja vastaavat kysymyksiin, ja ovat myös leikkituulella ja innostuvat vaikkapa palloista!

Tule rapsuttamaan, paijaamaan tai leikittämään hauvaa. Voit piipahtaa alakerran kahviosta hakemasi teekupillisen kanssa tai muuten vain viettää hetkisen. Kahvilaan ovat tervetulleita myös muut hauvat ja elikot!

Hauvakahvila sopii myös allergikoille.

-->