Tervetuloa Kulttuuriyhdistys Rsyke ry:n jäseneksi!


Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Jäsenenä pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja osallistumaan moniin tapahtumiin jäsenhinnalla tai jopa ilmaiseksi.

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun Holvissa https://holvi.com/shop/Rsyke-lippukauppa/ ja antamalla tarvittavat tiedot itsestäsi.


Kevään 2020 vuosikokouksessa päätettiin uudenlaisesta jäsenmaksusysteemistä. Yhdistyksen vuosikokous päätyi sääntömuutokseen, jossa jatkossa tulevan vuoden jäsenmaksu tulee maksaa ennen kyseisen vuoden alkamista. Eli nyt on tullut myyntiin 2021 jäsenmaksut ja mikäli haluat pysyä jäsenenä, tulee jäsenmaksu (12€) maksaa ennen vuoden vaihdetta. Jäsenmaksun vuodelle 2021 eräpäivä on siis 31.12.2020.

Tiedän, että tämä on ikävää näin ensimmäisen vuoden kohdalla, koska tämän vuoden jäsenmaksun on saattanut vasta juuri maksaa ja koronavuosi on tehnyt omat haasteensa. Kuitenkin tämä on tavallinen tapa yhdistyksien jäsenmaksuun, jonka Rsykekin haluaa ottaa käyttöön. Pahoittelemme mahdollisesta epämukavuudesta muutokseen liittyen!

Myöskin jäsenkortin osalta päädyttiin kokeilemaan uutta systeemiä. 2021 jäsenkorttina toimii Holvista saamasi jäsenmaksun kuitin mukana tuleva kuva, eli maksaessasi jäsenmaksun, saat jäsenkortin automaattisesti sähköpostiin Holvin sähköpostin muodossa. Fyysisistä jäsenkorteista luovutaan tällä erää.

Uusille jäsenille jäsenyys astuu voimaan, kun Rsykkeen hallitus on hyväksynyt jäsenyyden. Jäsenkortti on voimassa vasta sen jälkeen. Niissä harvoissa poikkeustapauksissa joissa jäsenhakemusta ei hyväksytä, otetaan yhteyttä ilmoittettuun sähköpostiosoitteeseen ja jäsenmaksu palautetaan.


Ennen jäsenmaksun maksamista tai jäseneksi liittymistä käy lukemassa yhdistyksen säännöt tästä linkistä: http://www.rsyke.net/saannot.php

ja toiminnan periaatteet tästä linkistä:
http://www.rsyke.net/toiminnan_periaatteet.php

Jäsenenä sitoudut noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja toiminnan periaatteita.


Tässä linkki jäsenmaksuihin:

https://holvi.com/shop/Rsyke-lippukauppa/


Jäsenfoorumi

Rsykkeellä on jäsenfoorumi BDSM-Baarissa. Foorumiin kuuluvilla on rajaton viestilaatikko BDSM-Baarissa.

Jäsenyyden päätyttyä poistamme entisen jäsenen myös Rsykkeen foorumilta.


Jäsenyyden jatkuminen

Jäsenyytesi jatkuu kunhan muistat maksaa vuosittain jäsenmaksusi. Jäsenmaksun suuruuden päättää vuosittain huhtikuun loppuun mennessä kokoontuva vuosikokous.

Jäsenmaksun voi maksaa Rsyke ry:n lippukaupassa Holvissa. Kirjoita viestikenttään Jäsenmaksu ja nimimerkkisi.

Maksa siis jäsenmaksu vasta vuosikokouksen jälkeen!


Jäsenyyden päättyminen

Jäsenyytesi päättyy, kun ilmoitat eroavasi yhdistyksestä. Tee ilmoitus jäsensihteerille rsyke.jasen(at)gmail(piste)com.

Tai jätettyäsi kuluvan vuoden jäsenmaksun maksamatta hallitus toteaa seuraavan vuoden tammikuussa jäsenyytesi päättyneen.