Tampere Fetish Factoryn tekijöiltä:
Kinky-bileet Hämeenlinnan keskiaikaisessa linnassa.


Edellisen kerran historiallisessa linnassa juhlittiin vuonna 2000 kun Kinky Club järjesti legendaariset Prison Island -bileet Suomenlinnassa.

Nyt, 19 vuotta myöhemmin, Tampere Fetish Factory:n taustalla olevat tahot ovat vuokranneet käyttöömme Hämeenlinnassa sijaitsevan keskiaikaisen Hämeen linnan. Vaatimattomana tavoitteena on järjestää tämän vuosituhannen hulppeimmat kinky-juhlat.

Juhlien järjestäminen on mammuttimainen urakka, järjestäjät ennakoivatkin tämän olevan ainutkertainen tapahtuma. Seuraavaa vastaavaa tapahtumaa saatat siis joutua odottamaan parisenkymmentä vuotta.

Juhlat alkavat 25.5.2019 kello 19 ja päättyvät kello 02. Ikäraja on 18 vuotta. Sisäänpääsyn edellytyksenä on myös pukeutumisohjeen noudattaminen ja sitoutuminen juhlaetikettiin.

Sisäänpääsy vain ennakkolipulla. Hinta suomalaisten kinky-yhdistysten jäsenille 25e, muille 35e . Tapahtumaan voidaan, paloturvallisuusmääräysten vuoksi, myydä vain rajoitettu määrä lippuja. Liput tulevat myyntiin maaliskuun aikana

Hämeen linna on anniskeluravintola. Omia juomia alueelle ei saa tuoda.

Samana viikonloppuna Hämeenlinnassa järjestetään myös Juhana Herttuan turnajaisviikonloppu, joten keskiaikateemaan mieltyneet saattavat haluta saapua paikalle koko päiväksi. Turnajaisviikonloppu ei liity millään tavalla Valtiaat ja vasallit tapahtumaan. Lisätietoja täältä.

Teema ja pukeutuminen

Miljööseen luontevasti soveltuva teema on laaja “Valtiaat ja vasallit”. Se voi toteutua esimerkiksi linnanherraksi tai -neidoksi pukeutumalla. Voit halutessasi heittäytyä myös tallirengin rooliin tai kaivaa ruostuneen haarniskasi kaapista tämän illan ajaksi. Myös kaikki historialliset asut ovat enemmän kuin tervetulleita, olisi mahtavaa nähdä paikalla Marie Antoinette tai Ludvig XIV. Jokaisessa aidossa linnassa on myös kummituksia, hirviöitä ja muita taruolentoja.

Luonnollisesti myös muut kinky/fetish tyyppiset asut ovat soveliaita. Kinky-bileille tyypilliseen tapaan normaaleissa katuvaatteissa sisään ei pääse. Lue koko pukeutumisohje täältä

Pukeutumisessa kannattaa huomioida, että linnan piha on hankalakulkuista mukulakiveä ja että kerroksista toiseen siirrytään portaikkojen kautta. Tilat jakaantuvat viiteen eri kerrokseen. Rakennuksessa ei ole hissiä.

Juhlaetiketti

Tapahtumassa on voimassa tiukat häirinnän vastaiset ja yksityisyyden suojaa tarjoavat käyttäytymissäännöt. Tutustu niihin tarkemmin täällä.

Normaalin kinkybile-etiketin lisäksi huomiomme tapahtumapaikan historiallisen arvon. Varmistamme ettemme vahingoita linnan satoja vuosia vanhoja rakenteita ja pintoja. Sanotaan tämä vielä toisen kerran, jotta viesti menee varmasti perille. Tapahtumapaikka on museo, jossa on korvaamattoman arvokkaita rakenteita ja pintoja. Juhlitaan sivistyneesti pitäen tämä asia mielessä, eikä sotketa kalkkikiviseiniä tai lattialaattoja. Vältämme myös roskaamista talkooporukan työn helpottamiseksi.

Ohjelma

Hämeen linnassa esitykset on sijoitettu eri puolille linnaa ja niitä voi piipahtaa katsomassa oman aikataulun mukaan. Osa esityksistä kiertää linnan saleissa juhlayleisön joukossa.

Mukaan mahtuu nukketeatteria ja kummitustarinoita pikkuismielisille. Latex by Tiina Rikala manaa linnan aveet esiin valon, laulun ja tanssin avulla. Pääset myös seuraamaan inkvisition suorittamaa noita-oikeudenkäyntiä. Ja tämä on vasta alkua, esitysten ja performanssien suunnittelu jatkuu koko kevään ajan.

Linnan sokkeloiset käytävät ja kymmenet salit varustetaan Rsykkeen ja SMFR:n dungeon laitteilla. Saleihin järjestetään tiloja shibarin ja primal play:n omaehtoiseen harjoittamiseen. Lemmikeille on varattu oma huone. Pikkuisille huoneista on kaksi. Jalkojen palvonnalle järjestetään puitteet, neuloitusta ja sähköstimulaatiota on tiedossa ja paljon muuta.

Tärkeimpänä ohjelmanumerona olette kuitenkin te itse, sillä vasta osallistujat tekevät tapahtumasta todellisen juhlan. Odotamme paikalle muutamaa sataa hyväntuulista kinkyä eri puolilta suomea.

Musiikki ja Dj:t

Tietoa musiikillisesta kattauksesta ja Dj:stä julkaistaan maaliskuun aikana.

Aikataulut

Linnan portit aukeavat klo 19. Tällöin käytössämme on ulkomuurille rakennettu ravintola, josta on saatavilla hiukan purtavaa sekä käsityöläisten tuotteita. Voit myös rauhassa vaihtaa vaatteesi unisex-pukeutumistiloissa.

Linnan historiallinen osa aukeaa juhlijoille klo 20 rakennustiimin saatua sisutuksen valmiiksi.

Linnan portit sulkeutuvat ja sisäänpääsy päättyy kello 21. Tämän jälkeen tapahtumaan pääsee vain poikkeustapauksessa.

Valomerkki tulee klo 01.30 ja vieraita pyydetään poistumaan klo 02.00 mennessä ovien sulkeutuessa.

Saapuminen juhlapaikalle

Tapahtumaan voi saapua oman auton lisäksi julkisilla kulkuvälineillä tai tilausbusseilla. Järjestämme kuljetuksen Onnibussin pysäkiltä ja Hämeenlinnan rautatieasemalta juhlapaikalle ja takaisin. Tämä kuljetus koskee vain tiettyjä bussivuoroja ja vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Tampereelta:

Tampereelta lähtee kaksi tilausbussia: klo 15.45 ja klo 18. Molemmat palaavat Tampereelle aamuyöllä. Matkaliput tulevat myyntiin myöhemmin avattavaan verkkokauppaan.

Julkisilla kulkuvälineillä Hämeenlinnaan saapuville on järjestetty kuljetus juhlapaikalle tietyille vuoroille. Tarkemmat tiedot tästä palvelusta kevään aikana. Kuljetukseen pääsee ennakkoilmoittautumalla lippukaupan kautta.

Helsingistä:

Julkisilla kulkuvälineillä Hämeenlinnaan saapuville on järjestetty kuljetus juhlapaikalle tietyille vuoroille. Tarkemmat tiedot tästä mahdollisuudesta kevään aikana. Kuljetukseen pääsee ennakkoilmoittautumalla lippukaupan kautta.

Turusta:

Turusta suuntaavab bussimatkan järjestää Turun Baletti, siitä voi tiedustella osoitteesta: info@turunbaletti.net

Lippukauppa

Juhlaan myydään vain ennakkolippuja. Lippukauppa avautuu maaliskuussa.

Yhteystiedot

Tapahtuman vastuullinen järjestäjä on kulttuuriyhdistys Rsyke ry. Tavoitat meidän sähköpostitse osoitteesta rsyke.ry (at) gmail.com

Tervetuloa mukaan

Rsyke ry ja Linnan juhlien tiimi