PUKEUTUMISKOODI


Dresscode, eli pukeutumiskoodi on yksinkertaisesti ”ei asennetta ja juhlavuutta, ei sisäänpääsyä”.
Pukeutumiskoodin ensisijainen tarkoitus on luoda tapahtumaan juhlavaa tunnelmaa, ja toisaalta myös rohkaista ja antaa mahdollisuus säväyttää pukeutumisellaan sekä antaa ainutlaatuinen tilaisuus toteuttaa fetissejään. Lisäksi haluamme suojella juhlijoita ei-toivotuilta vierailta.

Fetish-asu ei ole pakollinen, mutta muistathan kuitenkin että vaaleat farkut ja perinteinen t- paita eivät ole hyväksyttävä yhdistelmä. Jokaisella meillä on sen verran mielikuvitusta, että saa jotain kanssajuhlijoiden silmiä hivelevää aikaiseksi.

Esimerkkejä ja ideoita pukeutumiseen:


Juhlapaikalle pyritään järjestämään tila vaatteidenvaihtoa ja meikkausta varten, mutta ravintoloiden ahtaiden tilojen takia ne ovat yleensä melko vaatimattomia. Pukukoodissa pyritään joustamaan ja ymmärtämään ihmisten henkilökohtaisia ja persoonallisia fetissejä, tai niiden puuttumista. Juhlava pukeutuminen on kaiken a ja o. Mikäli epäröit asusi kanssa, ota rohkeasti yhteyttä – neuvomme ja autamme mielellämme! (rsyke.ry (at) gmail (piste) com)

Me teemme juhlat. Sinä teet itsesi. Viettele meidät.

Kuvallinen DC-ohjeJUHLAETIKETTI


Juhlavierailta edellytetään asianmukaisen pukeutumisen lisäksi asianmukaista käyttäytymistä:

ÄLÄ KOSKE ILMAN LUPAA


Juhlissa ehdoton sääntö on koskemattomuus. Kukaan EI saa käpälöidä, kosketella, läpsiä ketään ilman lupaa. Ei kädellä, ei piiskalla, ei millään. Tämän kiellon rikkomisesta poistetaan välittömästi.

VALOKUVAAMINEN JA MUU TALLENTAMINEN EHDOTTOMASTI KIELLETTY


Järjestäjillä on oikeus kutsua paikalle viranomainen, jolla on oikeus yksityisyyden suojan varjelemiseksi takavarikoida laite, tarkistaa ja poistaa sisältöä, sekä poistaa henkilö tapahtumasta.

ANNA SESSIOINTIRAUHA


Toisten sessioihin ei saa sekaantua millään tavalla. Ei mennä huutelemaan ohjeita, kommentoimaan, ei ”auttamaan”, eikä myöskään mennä iholle kiinni, vaan annetaan toisten nauttia rauhassa. Katsoa saa, muttei koskea.

Lisäksi jokainen on vastuussa tekemisistään ja itsestään, mutta myös muiden viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Jos näet jonkun rikkovan etikettiä, kerro siitä järjestäjille, järjestyksenvalvojille tai henkilökunnalle välittömästi rikkeen huomatessasi. Jälkikäteen asiaan on vaikea puuttua.

Ravintolasäännöksien mukaan yhdyntä, ulostaminen, oksentaminen ja virtsaaminen eivät ole sallittua juhlapaikalla, eikä sen välittömässä läheisyydessä.

SE MITÄ TAPAHTUU JUHLISSA, JÄÄ JUHLIIN!


Henkilökunnalla on oikeus poistaa etikettiä rikkova juhlija tilaisuudesta. Toistuva etiketin rikkominen johtaa porttikieltoon.