SHINING BALL - Fetish Club


Bileissä otettuja kuvia on näkyvillä osoitteessa: http://rsyke.net/shiningball_album


Järjestää Shining Sexy Section (Kulttuuriyhdistys Rsyke ry):

Liput: 10 € kinky-yhdistysten jäsenet ja 15 € ei-jäsenet
HUOM käteen jaettavalla flaikulla saa ovella 2 € alennuksen.

Dresscode: Latex & PVC

Oheisohjelmaa:

Queen Latexia and her Shiny Court - Lateksia ja PVC:tä Heavenly Circuksen tapaan tarjoiltuna

Paikalla mm. tallonta-alue...

DJ:t: DJ Kaitsu (Schatten & LWS) ja DJ Eiska (Wastefield)

BILEISSÄ OTETUT KUVAT

Kuvia saa lähettämällä viestin aiheella "SB2010/Oma Nimi" osoitteeseen rcalitri 'at' hotmail.com ja kertomalla hyvin tarkat tuntomerkit itsestään (ikä noin, sukupuoli, vaatetus ja siitä mielellään joku detaili mikä erottaa sinut/teidät muista) ja jos muistatte millaisessa tilanteessa sinut/teidät kuvattiin niin aina auttaa asiaa. Muistakaa mainita se, jos sähköpostilaatikon koko on pienehkö tai haluatte kuvat valmiiksi pienennettyinä. Muuten kuvat tulevat täysikokoisina (n. 5-6Mt/kuva) eli tarkistakaa sähköpostilaatikon riittävyys.

Kuvat tulevat niin nopeasti kuin vain järkevästi kerkeää lähettämään, koska en aio niitä muokata eli ei pitäisi viedä kauaa. Sen jälkeen, kun kaikki kuvat on saatu niitä haluaville, niin tuhoan kuvat pois joten ne eivät jää kummittelemaan mihinkään pitkäksi aikaa.


SHINING BALL - Fetish Club

Shining Sexy Section presents (Kulttuuriyhdistys Rsyke ry):

Tickets: 10 € members, 15 € non-members
NOTE 2€ disctount with flyer at the door.

Dresscode: Latex & PVC

Supporting events:

Queen Latexia and her Shiny Court - Latex and PVC by Heavenly Circus

We also have a Trampling area etc

DJs: DJ Kaitsu (Schatten & LWS) and DJ Eiska (Wastefield)


Dresscode

Koska kyse on kumi- ja PVC-bileistä, dresscode on yksinkertaisesti kumi eli latex tai PVC.

Nyrkkisääntö: Lateksia ja/tai PVC:tä enemmän kuin muuta materiaalia, joista kelpuutetaan nahka, spandex ja paljas iho. Puuvilla ja farkku eivät käy lainkaan.

Esimerkkejä:

Dresscode

Becuse this is a rubber and PVC-party, the dresscode is simply rubber/later or PVC.

Rule of thumb: Latex and/or PCV should be the most prominent material, other acceptable materials are leather, spandex and bare skin. Cotton/jersey and denim are unacceptable.

Examples:

Kumi/latex-workshop la 24.7. klo 12.00-17.00

Haluatko oppia itse tekemään lateksivaatteesi? Haluatko oppia lisää? Shining Ball tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla kumivaatteiden valmistamista Heavenly Circuksen vaatesuunnittelijan Tiina Rikalan opastuksella. Työpaja järjestetään lauantaina 24.7. klo 12.00-17.00 Ateljeekadun tiloissa (Hämeenpuisto 13) Tampereella.

Työpaja räätälöidään osallistujien tarpeiden ja osaamisen mukaan. Voidaan keskittyä alkeisiin, kuten 2009, tai voidaan harjoitella koristelutekniikoita, luiden laittamista tms. Työpajan aikana on mahdollista toteuttaa minihame-pikkupöksyt-hihaton paita-kaulapanta tyyppinen ratkaisu, mutta ei sen suurempaa kokonaisuutta. Toisaalta työpajassa voi aloittaa suuremman urakan, jota jatkaa kotona. Workshopissa on mahdollista myös korjata rikkoutuneita vaatteita.

Workshopin osallistumismaksu on 30 euroa + materiaalikulut, yhteensä 40-50 euroa.

Workshoppiin otetaan maksimissaan 10 henkeä ja järjestetään minimissään kolmelle hengelle.

Ilmoittautuminen viimeistään ma 12.7.. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli työpaja täyttyy ennen 12.7., niin mukaan pääsee 10 ensimmäistä.

Ilmoittautuminen varmistetaan maksamalla osallistumismaksu 30 euroa viimeistään torstaina 15.7., minkä jälkeen maksamattomat varaukset voidaan täyttää varapaikalta.

Ilmoittautuminen viimeistään ma 12.7. Ilmoita tässä yhteydessä myös osallistuitko viime vuonna työpajaan, oletko itse tehnyt jo lateksivaatteita ja mitä olet suunnitellut tekeväsi workshopissa, niin Tiina osaa tarpeen mukaan varata sopivat kaavat, sekä mitä toivot työpajalta.
tiina.rikala@gmail.com

Ennakkomaksu 30 euroa viimeistään to 12.8.
Nordea, 119735-25353