TAFF2017 etusivu

Yleistä


Aikataulut


Yhteystiedot

Päivätapahtuma


TAFF-seminaari


Markkinat


Kirpputori


Shibari-työpaja


Lateksikurssi


Sijainti
Runo-etkot


Ohjelma
Iltajuhla


Ohjelma


Esiintyjät ja DJt


Dresscode ja etiketti


Neuloitus & sähköstimulaatio


Sijainti


Esiintyjät ja DJ:t
DJ:tDJ MEKE (Fetish X Gothic Club, Rsyke Fetish Club)


Tamperelainen pitkän linjan multi-genre DJ joka on erikoistunut eri vuosikymmenien elektroniseen musiikkiin ja sekoittelee useita musiikkityylejä seteissään. Tuttu näky mm. Rsykkeen Fetish Club tapahtumista ja hän oli myös tapahtumatuottajana sekä residentti DJ:nä Fetish X Gothic Club bileissä. Let's get twisted!

https://www.facebook.com/djmeke

DJ ZOMBIEBAT (Club Slice of Life)

Useissa kotimaisissa synkistelybileissä (mm. Club Bellamorte, Synapsi, Gothic Night) vieraillut dj, joka teki kansainvälisen avauksensa vuoden 2016 Castle Party festivaaleilla Return to the Batcave bileissä. Zombiebat tanssittaa yleisöä goottirockin, post-punkin, cold waven ja minimal waven tahtiin. Goth on!

DJ SOKERIORAVA

 

SokeriOrava (aka Kurre) on tulinen artistisielu joka tulkitsee musiikkiaan koko kehollaan, äänellään ja eläytyy esiintyessään voimakkaasti. Jo lapsena alkanut suuntautuminen muusikoksi sai lisäsävyn teini-iässä kun mukaan tulivat pianon soiton ja laulamisen lisäksi kasvava kiinnostus elektroniseen musiikkiin ja sen soittamiseen. "Alku vuosina kuuntelin ja soitin trancea, hardtrancea ja muita hard style -genrejä ja aloitettuani keikkailemaan uudestaan vuonna 2011 valikoimaan on tullut lisäksi liquid drum and bass sekä psytrancen eri ala-lajit. " SokeriOravalta voit odottaa melodia täytteistä, nostattavaa ja lennokasta musiikkia sisältävän vauhdikkaan keikan jossa hän käyttää omaa ääntään lisäefektinä joissakin biiseissä.