TAFF2017 etusivu

Yleistš


Aikataulut


Yhteystiedot

Pšivštapahtuma


TAFF-seminaari


Markkinat


Kirpputori


Shibari-tyŲpaja


Lateksikurssi


Sijainti
Runo-etkot


Ohjelma
Iltajuhla


Ohjelma


Esiintyjšt ja DJt


Dresscode ja etiketti


Neuloitus & sšhkŲstimulaatio


Sijainti


Pukeutumiskoodi ja etiketti
PUKEUTUMISKOODI


Dresscode, eli pukeutumiskoodi on yksinkertaisesti ‚ÄĚei asennetta ja juhlavuutta, ei sis√§√§np√§√§sy√§‚ÄĚ.
Pukeutumiskoodin ensisijainen tarkoitus on luoda tapahtumaan juhlavaa tunnelmaa, ja toisaalta myös rohkaista ja antaa mahdollisuus säväyttää pukeutumisellaan sekä antaa ainutlaatuinen tilaisuus toteuttaa fetissejään. Lisäksi haluamme suojella juhlijoita ei-toivotuilta vierailta.

Fetish-asu ei ole pakollinen, mutta muistathan kuitenkin että vaaleat farkut ja perinteinen t-paita eivät ole hyväksyttävä yhdistelmä. Jokaisella meillä on sen verran mielikuvitusta, että saa jotain kanssajuhlijoiden silmiä hivelevää aikaiseksi.

Esimerkkejä ja ideoita pukeutumiseen:


Juhlapaikalle pyrit√§√§n j√§rjest√§m√§√§n tila vaatteidenvaihtoa ja meikkausta varten, mutta ravintoloiden ahtaiden tilojen takia ne ovat yleens√§ melko vaatimattomia. Pukukoodissa pyrit√§√§n joustamaan ja ymm√§rt√§m√§√§n ihmisten henkil√∂kohtaisia ja persoonallisia fetissej√§, tai niiden puuttumista. Juhlava pukeutuminen on kaiken a ja o. Mik√§li ep√§r√∂it asusi kanssa, ota rohkeasti yhteytt√§ ‚Äď neuvomme ja autamme mielell√§mme! (rsyke.ry (at) gmail (piste) com)

Me teemme juhlat. Sinä teet itsesi. Viettele meidät.

JUHLAETIKETTI


Juhlavierailta edellytetään asianmukaisen pukeutumisen lisäksi asianmukaista käyttäytymistä:

√ĄL√Ą KOSKE ILMAN LUPAA


Juhlissa ehdoton sääntö on koskemattomuus. Kukaan EI saa käpälöidä, kosketella, läpsiä ketään ilman lupaa. Ei kädellä, ei piiskalla, ei millään. Tämän kiellon rikkomisesta poistetaan välittömästi.

VALOKUVAAMINEN JA MUU TALLENTAMINEN EHDOTTOMASTI KIELLETTY


Järjestäjillä on oikeus kutsua paikalle viranomainen, jolla on oikeus yksityisyyden suojan varjelemiseksi takavarikoida laite, tarkistaa ja poistaa sisältöä, sekä poistaa henkilö tapahtumasta.

ANNA SESSIOINTIRAUHA


Toisten sessioihin ei saa sekaantua mill√§√§n tavalla. Ei menn√§ huutelemaan ohjeita, kommentoimaan, ei ‚ÄĚauttamaan‚ÄĚ, eik√§ my√∂sk√§√§n menn√§ iholle kiinni, vaan annetaan toisten nauttia rauhassa. Katsoa saa, muttei koskea.

Lisäksi jokainen on vastuussa tekemisistään ja itsestään, mutta myös muiden viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Jos näet jonkun rikkovan etikettiä, kerro siitä järjestäjille, järjestyksenvalvojille tai henkilökunnalle välittömästi rikkeen huomatessasi. Jälkikäteen asiaan on vaikea puuttua.

Ravintolasäännöksien mukaan yhdyntä, ulostaminen, oksentaminen ja virtsaaminen eivät ole sallittua juhlapaikalla, eikä sen välittömässä läheisyydessä.

SE MIT√Ą TAPAHTUU JUHLISSA, J√Ą√Ą JUHLIIN!


Henkilökunnalla on oikeus poistaa etikettiä rikkova juhlija tilaisuudesta. Toistuva etiketin rikkominen johtaa porttikieltoon.