Tampere Fetish Factory 2020

MATKA TUNTEMATTOMAAN
29.8.2020

Poikkeuksellisena vuonna myös Tampere Fetish Factory järjestetään poikkeavalla tavalla. Korona-epidemian vuoksi pääpaino TAFFissa on tänä vuonna päiväohjelmassa ja iltajuhlan korvaa etänä toteutettava Kinkykatsomo.

Päiväohjelma koostuu työpajoista, sekä paneelikeskustelusta, jonka aiheena on Kivun hoito ammattimaisilla sadomasokistisilla menetelmillä. Työpajoja järjestetään rajatulla osallistujamäärällä lähiopastuksena, kuin myös livenä etänä. Ilmoittautuminen työpajoihin avataan elokuun aikana.

TAFF-Kinkykatsomo kutsuu teidät seuraamaan nettilähetystä, joka koostuu pukugalleriasta, esityksistä, sekä tietenkin Kinkytekopalkinnon jakamisesta. Illaksi on luvassa täten myös silmänruokaa - onhan se monelle varsin oleellinen osa tätä tapahtumaa.

Pyrimme toimimaan vastuullisesti ja vaikka ison tapahtuman järjestäminen tässä tilanteessa ei onnistu, turvarajoitukset huomioon ottaen on varsin suotavaa koota ympärilleen sopiva porukka, jonka kanssa Kinkykatsomoon osallistua.

Kinkykatsomon livelähetyksen sisältöön kutsumme osallistumaan teistä jokaisen! Lähetä itsestäsi julkaisuvalmis kuva, ilmoittaudu esiintyjäksi tekemällä video tai kutsu porukka kokoon Kinkykatsomoa seuraamaan!

Tekninen toteutus on vielä auki, mutta lipun (peruslippu ilmainen, tukilippu 10 euroa) voi lunastaa elokuussa Rsykkeen verkkokaupasta. Lipulla saa linkin lähetyksen seuraamiseen.


Miten mukaan?

Kaipaamme tekijöitä - ilmianna itsesi:

https://forms.gle/gaP4XEP4eroQ8Aev7

Kinkykatsomon pukugalleria

Lähetä itsestäsi julkaisuvalmis kuva viimeistään 20.8.2020. Huomaathan, että sinulla tulee olla kuvaajalta oikeudet kuvan käyttöön. Jokainen voi lähettää korkeintaan kaksi kuvaa.

Tarkemmat ohjeet löytyvät täältä Pukugalleria

Kinkykatsomon ohjelmahaku

Valmistele esitys, jonka haluat kinkykatsomoon nähtäväksi. Kerro ohjelmaideastasi viimeistään 31.7. Video täytyy lähettää digitiimille viimeistään 22.8.2020.

Tarkemmat ohjeet löytyvät täältä Ohjelmahaku

Kinkykatsomon koollekutsu

Kutsu koolle kinkykatsomo: kotiisi, varaa kabinetti ravintolasta tai keksi jotain muuta. Halutessasi voit ilmoittaa julkisesta kutsusta tai suljetun tapahtuman järjestämisestä - näin rakennetaan yhteisöllisyyttä.

Kaikkien kinkykatsomon ilmoittautuneiden kesken arvotaan lippu seuraavaan TAFFiin. Ilmoittaudu kinkykatsomoon https://forms.gle/rCEHr7PrCEhKR3Q69

Työpajat

Lauantaina 29.8.2020
klo 10-17:30

Työpajat on julkistettu.

Kaikki pajat järjestetään Tampereen keskustassa, alle 10 min kävelymatkan päässä Tampereen rautatieasemasta. Työpajan tarkka osoite ja saapumisohjeet lähetetään pajapaikan saaneille ilmoittautumisen sulkeuduttua. Työpajapaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hox! Ilmoittautuminen Lateksipajaan 5.-12.8.20 mennessä otsikolla "Taff workshop" osoitteeseen tiina.rikala@gmail.com.

Ilmoittautumiset muihin työpajoihin 9.8.- 20.8.20 Rsykkeen Holvissa.