Tampere Fetish Factory 2020

MATKA TUNTEMATTOMAAN
29.8.2020

Poikkeuksellisena vuonna myös Tampere Fetish Factory järjestetään poikkeavalla tavalla. Korona-epidemian vuoksi pääpaino TAFFissa on tänä vuonna päiväohjelmassa.

Päiväohjelma koostuu työpajoista, sekä paneelikeskustelusta, jonka aiheena on Kivun hoito ammattimaisilla sadomasokistisilla menetelmillä. Työpajoja järjestetään rajatulla osallistujamäärällä lähiopastuksena, kuin myös livenä etänä. Ilmoittautuminen työpajoihin avataan elokuun aikana.

Livestream-asiantuntijapaneelissa keskustellaan kivun hoidosta ammattimaisilla sadomasokistisilla menetelmillä. Paneelin lopuksi jaetaan kinkytekopalkinto. Paneeli alkaa klo 13:30 ja lähetys päättyy viimeistään klo 15.30.

Linkki lähetykseen lähetetään lipun lunastaneille ennen lähetyksen alkua siihen sähköpostiin jonka ostaja antaa.

Lähetyksen seuraaminen on ilmaista, mutta ne jotka haluavat tukea tapahtumaa, voivat lunastaa ilmaisen lipun sijaan tukilipun Rsykkeen lippukaupasta.

Kinkykatsomoa ei järjestetä.


Työpajat

Lauantaina 29.8.2020
klo 10-17:30

Työpajat on julkistettu.


Ilmoittautuminen työpajoihin


Kaikki pajat järjestetään Tampereen keskustassa, alle 10 min kävelymatkan päässä Tampereen rautatieasemasta. Työpajan tarkka osoite ja saapumisohjeet lähetetään pajapaikan saaneille ilmoittautumisen sulkeuduttua. Työpajapaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hox! Ilmoittautuminen Lateksipajaan 5.-12.8.20 mennessä otsikolla "Taff workshop" osoitteeseen tiina.rikala@gmail.com.

Ilmoittautumiset muihin työpajoihin 9.8.- 20.8.20 Rsykkeen Holvissa.