Tampere Fetish Factory 2020

TAFF- kinkykatsomon videot

TAFF-iltajuhlan sydän muodostuu esityksistä, jotka tänä vuonna katsotaan lavan sijaan kinkykatsomo-lähetyksen kautta. Mikäli sielusi palaa esiintymään on sille nyt mahdollisuus.

Ilmoita viimeistään 31.7. mikäli olet halukas valmistamaan esityksen -kerro samalla lyhyesti millainen esitys olisi kyseessä. Lähetä valmis video esityksestäsi viimeistään 22.8., jotta digitiimimme ehtii rakentaa illan lähetyksen kuntoon.

Esityksen ohjeellinen pituus on 3-10 minuuttia - ja toki se voi koostua useammastakin osasta. Muista, että nyt kyseessä ovat erilaiset esitykset - ei niinkään näytökset, joten jonkinlainen draamankaari olisi hyvä esityksestä löytyä - se ei toki ole edellytys.

Muista, että kuvassa ei näy peittämättömiä genitaaleja, itsetarkoituksellisesti eritteitä eikä se sisällä laitonta materiaalia. Kaikilta videolla esiintyviltä ja sen kuvaustiimiltä on oltava lupa teoksen esittämiseen.


TEKNISET VAATIMUKSET ILMOITAMME MYÖHEMMIN.

Rsyke varaa oikeuden valita kinkykatsomossa esitettävät videot.

Lähetä videoehdotus tällä lomakkeella tai sähköpostitse (esim latauslinkkinä) osoitteeseen taff (piste) rsyke (at) gmail.com.