Tampere Fetish Factory 2020

TAFF-kuvagalleria

TAFF-iltajuhlan yksi kohokohdista on pukuloisto. Kinkykansa on pistänyt parhaat päälleen ja tänä vuonna saamme katsoa sitä kinkykatsomo-lähetyksen kautta. Voit osallistua talkoisiin ja lähettää kuvan asukokonaisuudestasi, jonka pukisit tänä vuonna TAFFiin. Muista, että kuvassa ei näy peittämättömiä genitaaleja, eikä se sisällä laitonta materiaalia. Dresscoden suhteen olemme tänä vuonna tavallista höllempiä, mutta toki arvostamme panostusta.

Kuvat tulee olla valmiiksi editoitu julkaisukuntoon, tiedostomuotoina .jpg tai .png. Kuvan tulee olla vähintään 1920x1080 koolla ja enintään 30mb. Parhaiten kuva pääsee esille vaakasuuntaisena kuvasuhteella 16:9.

Jokainen voi lähettää korkeintaan kaksi kuvaa ja kaikkien julkaistun kuvan lähettäneiden kesken arvotaan vapaalippu seuraavaan TAFFiin. Kuvassa voit olla yksin tai siinä voi olla muitakin - huolehdithan, että silloin sinulla on kaikilta kuvassa olevilta lupa kuvan julkaisuun. Rsyke varaa oikeuden valita julkaistavat kuvat.

Rsykkeen nettisivulla olevaan Dresscode-galleriaan toivotaan hyviä mallikuvia ja tässä samalla keräämme niitä. Ilmoita mikäli kuvaa ei saa saa käyttää Dresscode-galleriassa.

Lähetä kuva tämän linkin kautta. Tämä vaatii kirjautumisen gmail-tunnuksella. Tunnus näkyy TAFF-tiimille samalla lailla kuin sähköpostia lähettäessäsi. Mikäli et voi lähettää kuvaasi lomakkeen kautta, lähetä kuva meille sähköpostitse taff (piste) rsyke (at) gmail.com ja liitä siihen alla olevat tiedot.