TAFF 2020


TAFF 2020 -työpajat
Lauantaina 29.8.2020
klo 10-17:30

Kaikki pajat järjestetään Tampereen keskustassa, alle 10 min kävelymatkan päässä Tampereen rautatieasemasta. Työpajan tarkka osoite ja saapumisohjeet lähetetään pajapaikan saaneille ilmoittautumisen sulkeuduttua. Työpajapaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hox! Ilmoittautuminen Lateksipajaan 5.-12.8.20 mennessä otsikolla "Taff workshop" osoitteeseen tiina.rikala@gmail.com.

Ilmoittautumiset muihin työpajoihin 9.8.- 20.8.20 Rsykkeen Holvissa.


Ilmoittautuminen työpajoihin


ARKIESINEIDEN PERVERTOINTI JA DIY-VÄLINETYÖPAJA

Klo 10-13:00

Matalan kynnyksen diy-työpaja, jossa muokataan ja askarrellaan yhdessä vangitsemis- ja lyömävälineitä arkisista esineistä.

Materiaalimaksu: 5-15€ käyttämiesi materiaalien mukaan.
Maksimimäärä osallistujille 15 hlö.
Vetäjät: Zuidi ja Oranssilyhty


TUTTITYÖPAJA

Klo 10-13:00

Työpajassa koristellaan aikuisten tutteja liimalla ja helmillä hyvässä seurassa. Pajaan saat tulla sellaisena kuin olet, etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä työpajanvetäjä Lutkaprinsessa antaa vinkkejä ja ohjeita koristeluun. Työpajaan et tarvitse omia materiaaleja, mutta halutessasi voit tuoda oman tuttisi tai vaikkapa kirjain-helmiä mielesi mukaan. Pikkuisuus saa näkyä ja kuulua, mutta ollaan varovaisia kuumaliiman kanssa! Tule käyttämään omaa luovuutta ja askartelemaan tutti itsellesi tai lahjaksi.

Materiaalimaksu: 5€ (sis. tutin, koristeet ja liimat).
Maksimimäärä osallistujille 8 hlö.
Vetäjä: Lutkaprinsessa


BURLESKIPAJA

Klo 10-11:30

Tämä paja on suuntautumisesta ja sukupuolesta riippumatta jokaiselle, joka haluaa kasvattaa käsitystään omasta vetovoimastaan. Paja sopii siis kaikille itseilmaisusta, tanssista ja omaan itseensä tutustumisesta kiinnostuneille. Kurssille ei tarvita aikaisempaa kokemusta tanssista tai esiintymisestä, ja se sopii hyvin myös esimerkiksi polvi- tai lonkkavaivaisille. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet; ikään, kokoon, sukupuoleen tai liikuntarajoitteisiin katsomatta. Teemme erilaisia lämmittelyharjoituksia niin kehon kuin mielenkin suhteen ja kokeilemme miltä tuntuu olla esillä, kuitenkin koko ajan itseämme kuunnellen ja omia rajoja kunnioittaen. Työpajassa saat päästää oman luovuutesi valloilleen, tai pitäytyä turvallisesti yhteisessä koreografiassa.

Ei materiaalimaksua.
Maksimimäärä osallistujille 30 hlö.
Vetäjä: Greta


NEULOITUSTYÖPAJA

Klo 10-13:00

Pajassa käydään läpi turvallisen neuloituksen perusteet ja harjoitellaan pienimuotoisesti. Paja sopii hyvin aloittelijoille, mutta tervetulleita ovat kaikki neuloituksesta kiinnostuneet.

Materiaalimaksu: 5€
Maksimimäärä osallistujille 10 hlö.
Vetäjät: Lettu ja Hihaton


RUNOTYÖPAJA

Klo 10:30-13:00

Tämä työpaja on kaikille heille, jotka ovat kiinnostuneita tutkiskelemaan itseään sanojen ja kirjoittamisen kautta! Runotyöpajassa ei tarvitse osata kirjoittaa runoja, riittää että olet kiinnostunut aiheesta. Sukellamme tutkimusmatkalle itseemme, jokainen siitä näkökulmasta, josta itse haluaa. Voit siis tutkiskella itseäsi arjen fiiliksistä tai kinkyytesi syvimmistä olemuksista. Kirjoitamme erilaisin sanataidemenetelmin, ja näillä valmiilla harjoituksilla ensikertaa kirjoittavatkin pääsevät hyvin alkuun. Työpajan voi suorittaa kokonaan valmiilla harjoituksilla, tai siirtyä alun jälkeen kirjoittamaan vapaasti. Ariette ohjaa osallistujia koko kahden tunnin ajan, joten yksin ei tyhjän paperin kanssa tarvitse kenenkään jäädä.

Ei materiaalimaksua.
Maksimimäärä osallistujille 20 hlö.
Vetäjä: Ariette


LATEKSIPAJA

Klo 11-17:30

Haluatko oppia itse tekemään lateksivaatteesi? Haluatko oppia lisää? Tämä työpaja räätälöidään osallistujien tarpeiden ja osaamisen mukaan. Voidaan keskittyä alkeisiin, tai voidaan harjoitella koristelutekniikoita tms. Työpajan aikana on mahdollista toteuttaa esimerkiksi minihame, skater-hame, peplum/rusettivyö,pikkupöksyt, bokserit, hihaton paita, halterneck, kaulapanta tai irtohihat. Pajassa on mahdollista myös korjata/tuunata omia vaatteita.

Osallistumismaksu: 45€

Hox! Ilmoittautuminen varmistetaan maksamalla osallistumismaksu 45€ viimeistään 15.8.20 mennessä, minkä jälkeen maksamattomat varaukset voidaan täyttää varapaikalta.
Materiaalimaksu: Työstäsi riippuen n. 5-15€
Osallistujamäärä 7-10 hlö.

Kerrothan ilmoittautumisesi ohessa mitä haluat tehdä, niin Tiina osaa varata sopivat kaavat. Kerrothan myös oletko aikaisemmin osallistunut kyseiseen työpajaan, oletko itse tehnyt jo lateksivaatteita, mitä olet suunnitellut tekeväsi pajassa ja mitä toivot työpajalta. Työpajasta on mahdollista ostaa mukaan kotiin lateksia, liimaa ja Vivishine-kiilloketta. Vetäjä: Tiina Rikala