Jäsenkortit päivitetty vuodelle 2024

Jäsenkortteihin on nyt päivitetty 2024 maksetut jäsenyydet. Vanhat jäsenkortit löytyvät vielä, mutta niistä löytyy vanhan vuoden merkintä. Jos olet maksanut 2024 jäsenyyden ja korttiisi ei ole päivittynyt uusi vuosi tai jokin muu ongelma vaivaa ole yhteydessä jäsensihteeriimme jasen@rsyke.net. Saadaksesi jäsenkortin edut tulee sinulta löytyä kyseisen vuoden leima jäsenkortista.

Terveisin,
digitalis, indigo ja Steven, jäsenkorttitontut

Jäsenkortti on nyt julkaistu!

Jäsenkortti on nyt julkaistu! Olemme lähettäneet jäsenillemme sähköpostitse kirjautumistiedot, joilla pääsee jäsenkorttisivulle. Mikäli et ole saanut sähköpostia näillä tiedoilla, olethan yhteydessä jasen@rsyke.net tai ota yhteyttä digitalikseen tai Steveniin. Mikäli kortin kanssa on mitään ongelmallisuuksia, niin olethan niistäkin yhteydessä.

Vähentääksemme käsin tehtävää työtä uusilla jäsenillä näkyy 2023 jäsenyys hetken aikaa kunnes saamme 2024 jäsenmaksut perille ja päivitämme kaikille nuo 2024 jäsenyydet näkyviin.

Terveisin,
digitalis ja Steven, jäsenkorttitontut

Rsyke ry. hakee jäsensihteeriä!

Jäsensihteerin tehtäviin kuuluu jäsenrekisterin ylläpito Yhdistysavaimessa, Discordin- ja BDSM-baarin jäsenalueiden jäsenyyksien ja sähköisen jäsenkortin hallinta, jäsensähköpostin lukeminen ja tulleisiin posteihin vastaaminen. Jäsenmaksujen seuraaminen Holvissa vuodenvaihteessa ja vuodenvaihteen jälkeen Discordin ja BDSM-baarin jäsenalueilta ei-jäsenten poistaminen. Toisin sanoen vuodenvaihde on jäsensihteerin sesonkiaika. Kuulostaako paljolta? Ei hätää, kaikkiin asioihin perehdytetään ja kaikessa saat tukea hallitukselta. Yksin ei tarvitse osata kaikkea. Ajallisesti pesti ei ole vaativa, vaan se vie kuukaudessa 1-2 tuntia aikaa, mutta on tärkeä yhdistyksen toiminnan kannalta. Tästä ei saa rahallista korvausta, mutta saat omasta vinkkelistäsi kokemusta yhdistyksen pyörittämisestä ja halutessasi työtodistuksen vapaaehtoistyöstä, jota voit hyödyntää esim. opinnoissasi. Koska kyseessä on oikeasti tärkeä ja vahvaa luottamusta vaativa tehtävä toivomme hakijalta yhdistyksen jäsenyyttä tai valmiutta liittyä jäseneksi. Valittu jäsensihteeri sitoutuu myös pitämään salassa tiedot, joita hän tehtävänsä hoidossa saa tietoonsa. Ilmoita halukkuutesi tehtävän hoitoon mahdollsimman pian tai kysy lisätietoja hallitus@rsyke.net.

Fetish Club: Lelu x Xmas | 5.12.2023 20-02 | @mixei TRE

Rsykkeen tämän vuoden viimeisimmässä Fetish Clubissa itsenäisyyspäivän aattona teemana lelupäivä pikkujouluhengessä!

Mikä ihmeen lelupäivä:
-Ota suosikki lelusi mukaan, lelun ei tarvitse olla esimerkiksi piiska vaan vain mielikuvitus on rajana!
-Paras lelu palkitaan!
-Esittele lelusi, kerro sen tarina tai näytä miten siitä saa iloa irti.
-Muista tapahtuman säännöt sekä varmista aina suostumus sekä lelulta että lelun kohteelta!

Muista, että tapahtumassa on voimassa myös tiukka häirinnän estämiseen ja koskemattomuuden takaamiseen tähtäävä juhlaetiketti:

Häirintä ei ole ikinä hyväksyttävää:
Hyvin käyttäytyvä juhlavieras ei lääpi, lähentele, ahdistele tai muutenkaan häiritse muita vieraita.
Anna muiden vieraiden sessioida rauhassa ja muista, että seksuaalinen ahdistelu määritellään Suomen rikoslaissa rikokseksi.

Valokuvaaminen kielletty:
Valokuvaaminen ja taltiointi tässä tapahtumassa on kielletty.

Teippaa kamerasi:
Mikäli haluat käyttää puhelintasi juhlien aikana, teippaa kamerat piiloon. Teippiä on saatavilla narikan luona.

Sukuelimet piiloon:
Sukuelimet on pidettävä piilossa. Yhdyntä, suihinotto ja niihin rinnastettava toiminta ei ole sallittua.

Puutu ajoissa:
Jos näet tai koet juhlien aikana epämiellyttävää käytöstä tai vaaralliseksi arvioimaasi toimintaa, ole ystävällinen ja saata se VÄLITTÖMÄSTI staffin tietoon. Tällä tavoin voimme ehkäistä tilanteen jatkumisen.

STAFF:
Sekä Mixein yläkerrassa että tanssisalin puolella on paikalla Rsykkeen vapaaehtoisia bilevalvojia, jotka tunnistaa keltaisesta käsivarsinauhasta, jossa on merkintä STAFF.
Staffilaisten toimenkuvana on opastaa bilevieraita bileiden sisällön suhteen sekä vastata kysymyksiin Rsykkeestä tai yhdistyksen toimintaan liittyen. Jos mietit esim. missä ja milloin on tapaamisia paikallisten kinkyjen kesken tai mitä tapahtumia Rsykkeellä on suunnitteilla, voit jututtaa heitä asian tiimoilta.
Staffia voi myös lähestyä järjestyksenpitoon sekä yleiseen turvallisuuteen ja viihtyvyyteen liittyvissä asioissa, kuten jos koet tulleesi häirityksi tai ahdistelluksi tai epäillessäsi näkemääsi sessiointia vaaralliseksi.

——————————————————————————

► Dungeon
► Shibari
► Sähköpiste [ 20.00 – 22.00 ]
► Neuloituspiste [ 20.00 – 22.00 ]
► Talon Piiskaaja Madam Laurentzia [ 20.00 – 22.00 ]
► Tanssilattia [ 23.00 – 01.30 ]

Voit myös antaa piiskan nostattaa joulunpunan poskillesi talon piiskaajan Madam Laurentzian hellässä käsittelyssä.

Tapahtumassa valta-asetelmat saavat näkyä ja kipua voi tuottaa eri tavoin, kunhan toiminta on suostumuksellista.

+ Tapahtumassa on myös Rsyke ry:n Mix and Mingle -bilekonseptista tutut vihreät rannekkeet.
Vihreä ranneke = toivottaa kohteliaat lähestymiset tervetulleiksi. Rannekkeet löydät narikan luota.

——————————————————————————

Asu vapaa (tilaisuuden henkeen pukeutuminen suositeltavaa, vaikkakaan ei pakollista).

Sisäänpääsy:

Ennakkoliput tapahtumaan vain netin kautta.
Tapahtumaan ei myydä lippuja ovelta.
Lipunmyynti loppuu maanantaina 4.12. klo 18.00!

Ennakkoliput tapahtumaan:
https://holvi.com/shop/Rsyke-lippukauppa/

15€ voimassa olevalla kinky-yhdityksen jäsenkortilla
20€ muille

Unisex vaatteidenvaihtotila käytössä

Tervetuloa!

——————————————————————————

Rsyke ry instagram:
https://www.instagram.com/RsykeRy/

Juliste
Laurentzia ja Steven
Valokuvaus: Pip
Teeman idea: Ridik

TAFFin peruminen ja hiukan tulevaisuudesta

TAFFin perumisesta on vihdoin tehty virallinen päätös, eli TAFFia ei tule ainakaan tänä vuonna tai ensi vuoden alkupuolella. Käytännön syistä lienee epätodennäköistä, että sitä tulisi ensi vuonnakaan, mutta tulevien juhlien järjestämisestä tehdään varmastikin ensi vuonna päätöksiä.

Rsyke hallituksineen pahoittelee päätöksen ja selkeän tiedotuksen viivästymistä. Syynä oli se, että syyskokoukseen asti vallassa ollut hallitus oheni Elämä-nimisen syyn takia lopulta käytännössä toimintakyvyttömäksi. Syyskokouksessa valittu uusi hallitus on nyt aloittanut toimikautensa ja niinpä tämäkin asia saatiin päätökseen.

TAFFin tulevaisuus?

Vastaavaa säätöä ja harmia ei ole tarkoitus enää tulevaisuudessa saada aikaan. Siksi syyskokouksen hyväksymässä ensi vuoden toimintasuunnitelmassa TAFFista sanotaan näin:

Tampere Fetish Factory eli TAFF on vuodesta 2001 järjestetty festivaalityyppinen juhla. Se on ollut Suomen suurin vuosittain järjestettävä kinkytapahtuma. Tapahtuma on historiansa aikana järjestetty yksi-, kaksi- tai kolmepäiväisenä.

Vuosina 2022 ja 2023 TAFF jäi järjestämättä tekijöiden puutteesta johtuen. Tämä herätti miettimään, onko aika ajanut ohi TAFFin konseptista. Vuonna 2024 on tarpeen päättää, mitä TAFFin suhteen tehdään. Nykyisellä jäsenistöllä ja erityisesti vapaaehtoisilla tekijöillä tulee olla sanansija siinä, järjestetäänkö sitä enää, tehdäänkö vakiintuneella kaavalla vai uudistetaanko radikaalistikin.

Jos vuonna 2024 löytyy tahtoa ja tekijöitä tekemään joko TAFFia tai jotain uutta juhlakonseptia, aloitetaan sen suunnittelu ja järjestelyt hyvissä ajoin.

TAFF goes 80’s – Date change: Back tot the future?

Rsyke ry ja TAFF tuotanto ilmoittaa: TAFF siirtyy ajassaan hieman eteenpäin!
Tuotannollisista syistä Tampere Fetish Factory -viikonloppu ajankohta vaihtuu myöhemmälle syksyyn tai mahdollisesti ensi vuoden alkupuolelle… Tapahtuman uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin!

TAFF on?
Monipuolinen fetissi- ja BDSM-alakulttuurien päätapahtuma, joka on vuosittain kerännyt alan harrastajia, ammattilaisia ja uteliaita ensikertalaisiakin Tampereelle. TAFF on tapahtuma, jossa on nähty ja koettu menneinä vuosina niin seminaareja, taidenäyttelyitä, esityksiä, luentoja, kuin työpajojakin.

Tuottajan terveiset: 
TAFF on laaja tapahtuma, jota tuotetaan pääosin taitavien vapaaehtoisten voimin ja tästä syystä haluamme taata mukana oleville vapaaehtoisille rauhallisen työtahdin ilman kiristävää kiireen tuntua kaiken kanssa. Tarkkaa uutta ajankohtaa TAFF:ille ei vielä ole. Ilmoitamme uudet tarkat ajankohdat heti kun päivä varmistuu, Pysyttele DeLoreanin kyydissä ja odota oikeaa hetkeä!

Pahoittelemme syvästi siirron aiheuttamaa harmia mutta toivomme, että yhteisöllä on yhä uskoa tapahtumien uudelleen käynnistymiseen!

Bileitä yhtä innoissaan odotellen,
Vastaava tuottaja ja muu tuotantotiimi

Ps. kysymykset ja tiedustelut tapahtumasta voi esittää osoitteeseen: taff.rsyke@gmail.com


Staff koulutus 28.8. Klo 18 Tampere, Teerenpeli

Staff-koulutus
Maanantai 28.8. Klo 18
Tampere, Teerenpeli (Hämeenkatu 25) yläkabinetti.
Yhdistys tarjoaa purtavaa ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen:
yksityisviestillä bdsm baarissa RovioKuningatar nimimerkille tai sähköpostilla hallitus@rsyke.net

Seuraava tapahtuma johon Rsyke kaipaa kipeästi staffia on Tampere Fetish factory. TAFF siirtyi ja uutta päivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon. Mikäli tapahtumaan saadaan esimerkiksi riittävästi valvovia silmiä – eli staffia – tapahtuman ajankohta on marras-, joulu tai tammikuussa, viikonloppuna.

Staffin tehtävä on bileissä ja tapahtumissa pitää huolta osallistujien turvallisuudesta. Staff pyörii bileväen keskellä, tarkkailee sessioita ja kysyy tarvittaessa onko kaikki hyvin. Staffia voivat vieraat nykäistä hihasta ja pyytää puuttumaan johonkin tilanteeseen. Staff ei ole järjestyksenvalvoja, järjestyksenvalvojat ovat niitä tarvitsevissa tapahtumissa erikseen.

Tämän koulutuksen jälkeen voit toimia Rsykkeen bileissä ja tapahtumissa staffina. Vuorojen kestot vaihtelevat, mutta vähintään kestävät kaksi tuntia. Vuoron tekemällä pääset kyseiseen tapahtumaan yleensä ilmaiseksi.